Social login pro is not working.

Comments

3 comments

  • Official comment
    Avatar
    Support

    The FirstName LastName values are placeholders that are set when the Google Account doesn't send through the required first name and last name parameters. This can be due to improper Google Account permissions or other issues within the account. 

    It also seems that Google has recently made some changes to their API which causes it to send these values more restrictively, so we made some changes in version 1.9.8 of the Social Login module that accounts for this, and the first name and last name values should be returned correctly most of the time now. The latest version is currently 1.10.0, which was just released a few days ago, so I recommend upgrading to that. You can do so by following the upgrade instructions listed in the documentation and on the Product Page here: https://www.weltpixel.com/magento2-free-social-login-extension.html

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brady Stone

    I am having a similar experience.  When an account is created using google login, a popup appears and asks users to enter an email address to create the account, instead of just using their gmail address.  Is there a setting or something for this?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Keobs

    Same issue here, and when I tested on their demo it seems to have the same issue, my account was created with my gmail address but my name was not pulled, the account was created with FirstName LastName.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.